Bugs and more bugs!

TaxiesSeuraava Nykkiläinen päivä alkoi huudolla, kun herätessäni näin jonkin ötökän kömpivän sängyssä vieressä. Se oli niin vikkelä, ettei ehtinyt nähdä mikä se oli ja mihin se meni, mutta herätys ei todellakaan ollut mukava. Aamulla soitin ensimmäisen Skypepuhelun Suomeen, jonka jälkeen lähdimme ostelemaan Jammerille kamerahärpättimiä B&H-liikkeeseen, josta todellakin löytyy kaikki mitä ikinä elektroniikan saralla voi tarvita. Liikkeen omistajat ovat Amisheja joka näkyi myös myyntipuolella, koska joka toisella myyjällä oli myös Amish-hattu päässä ja hiuskiehkurat korvilla. Päädyin juttelemaan yhden myyjän kanssa niitä näitä ja keskustelun päätteeksi hän kaivoi tiskin alta pari kourallista karkkia laukkuuni toivottaen hyvää loppupäivää 🙂 Hauska setä!

42nd Street

Päätimme käyttää loppupäivän kiertelyyn ja ostimmekin Downtown-kiertoajelulle liput. Päivä oli niin kuuma (+32 ja pilvetön taivas), että oli pakko hypätä kesken kiertoajelun bussista pois, kun tuntui, että nahka kärventyy. Hiukan huilittuamme varjossa Manhattanin eteläkärjessä hyppäsimme takaisin bussiin ja ajoimme läpi Little Italyn, Chinatownin ja muut itäpuolella olevat kohteet. Illalla vielä käppäilimme Times Squarille ja Rockefeller Centeriin katsastamaan paikkoja. Times Square oli mahtavampi kuin osasi kuvitellakaan, kun taas Rockefeller Center oli paljon pienempi mitä oli ajatellut ja elokuvista nähnyt.

Meikäläistä on taas kupannut jotkin ötökät (luultavammin ihan vaan itikat) ja koko kroppa on täynnä kutiavia 5-20 cm kokoisia paiseita. Eipä tämä mitään uutta ole vaan tämä ongelma on näköjään minulla vastassa joka paikassa, joten pitäisi vaan älytä käyttää ohovia.

Hmm. Kello on yhdeksän ja meiti on ihan finaalissa. Pää tyynyyn vaan sitten.

4 thoughts on “Bugs and more bugs!

  1. Enpä minäkään muistanut pistää laukkuusi lähetiessä ohovia mukkaan! Sorry! Löytyneekö sitä sieltä mistään?

  2. hehe, noita kiehkura-päitä tosiaan näkyy aika paljon Jenkeissä 😉 Kiertoajelut on kivoja, mutta tosi kuumia…itsekin meinasin kärventyä sellaiselle, varsinkin jos istuu siellä ”kattotasanteella”. Mutta hyvä kun voi hypätä pois pahan paikan tullen 😉 Time Square…se pitää nähdä tosiaan ainakin kerran elämässään…mieluummin useammin. Siellä on kiva käveleskellä iltasella, kun valot on kirkkaat, ilma lempeä ja meno ruuhkasta huolimatta rauhallista ja tunnelmallista. Nyki on ihmeellinen paikka, sinne sulautuu ihan huomaamattaan ja sinne vois jäädä ikuisuudeksi.
    Toivottavasti ei ötökät sua kovin piinaisi, ainakin saat kunnon siedätyshoidon! (tosin ne Rhodoksen reissun kuppaukset oli kyllä k-18 matskua..)
    Viikon jälkeen muuten rytmi alkaa olla uomissaan, oot varmaan huomannut että alatte olla jo nykin ajassa 🙂

  3. Heh, nämä paiseet ei oo ihan K-18 matskua, onneksi! Me ollaan jo ihan Nykin ajassa. Kyllä täällä tosiaan viihtyis paaaaljon pidempäänkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.