Salad in NYC

Voe, mikä yö takana! Näin koko yön painajaisia siitä edellisaamun ötökästä. Se luikerteli yöllä suuhuni, teki sisuksiini pesän ja alkoi lisääntymään. :-/ Nohh, alusta huolimatta päivä osoittautui oikein tuotteliaaksi. Kävimme Uptown-kiertoajelulla katsastamassa mm. Harlemin, syömässä salaatit 42nd streetillä ja myöhemmin vielä Brooklyn-kiertoajelulla. Pitihän se Wall Streetin tarkistaa, kun kerta oli ihan matkan varrella. World Trade Centerin paikalle oltiin jo kovasti rakentamassa uusia taloja ja paikalla oli edelleenkin muistomerkkejä ja kunnianosoituksia uhreille.

Tämä oli jo toinen päivä ilman pitsaa ja hampurilaisia! Ehkä tuota salaattilinjaa voisi vielä hetkisen jatkaa, jotta saisi nämä kurvit kohdilleen. Se vaan on ihan uskomattoman vaikeaa, koska joka kulmasta saa uskomattoman hyvää pitsaa ja jäätelöitä ja erilaisia suklaita ja ja ja ja….Mmmmmm. Voiskin syödä vielä jotain.

One thought on “Salad in NYC

  1. Kuvat ovat aivan mahtavia, niistä saa mukavasti mukana tunnun oloa! Tekstisi on kivaa luettavaa – sujuvaa ja kuvaavaa, itse asiassa hauskaa!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.