Orlandosta etelään

Orlando jää taaksemme istuessamme Florida Shuttle Transportationin bussissa kohti Floridan Melbournea lähellä Palm Baytä. Päätimme tulevan kohteemme pari päivää sitten vertaillessamme hotellien ja kuljetusten hintoja Orlandon ja Miamin välillä. Melbourne on puolentoista tunnin ajon päässä Orlandosta ja näyttäisi olevan syrjässä suurilta turistirysiltä, joten majoitusten hinnat ovat edullisia.

Kuljetuskaan ei kustantanut kahdelta, kuin 80 euroa sisältäen ovelta ovelle -kuljetuksen. Florida Shuttle Transportation näyttäisi pienen tutkiskelun jälkeen olevan hinta-laatu -suhteeltaan paras vaihtoehto matkustaa lyhyitä matkoja Floridan sisällä. Matkan voi kätevästi varata ja maksaa kotisivujen kautta ja kuski soittaa edellisenä päivänä kertoen tarkan noutoajan. Me kyllä ehdimme edellisenä iltana hätääntyä, kun soittoa ei kuulunut, joten soitimme itse kuskille ja sovimme noudosta. Ja tässä sitä nyt istutaan kohti uusia kokemuksia!

Orlando oli ihan toisenlainen elämys verrattuna New Yorkiin. Ihan kuin se olisi rakennettu pelkästään turisteja ajatellen. Orlando on unelmapaikka lapsille tai lapsenmielisille, jotka pitävät teemapuistoista ja shoppailuista outleteilla. Oli yllättävää huomata, että vaikka ikää itsellä onkin jo yli 30-vuotta, SeaWorld ja Magic Kingdom rokkasivat yhä! Siellä olisi myös ollut mahdollista osallistua erilaisiin experience-juttuihin, kuten zombientapporisteilyyn ja Titanicin uppoamiseen. Kaiken kaikkiaan lomailu Orlandossa voi käydä hyvinkin kalliiksi, jos ei pidä budjettiaan kurissa. Mutta oli meillä taas niin mukavata 🙂

Katso koostevideo Orlandosta

6 thoughts on “Orlandosta etelään

 1. Mahtava videokollaasi 🙂 Ei kyllä varmaan normielämä maistu enää miltään, kun kokoajan kokee kaikkia mahtavia elämyksiä 😉 On muuten loistava tekstitys tässä tarinassa, tästä pitää painaa kirja jossain vaiheessa kun round 1 on takana! Edelleen hengessä mukana 🙂

 2. Tää Orlando voisi olla ihan ns. ”mun juttu”. Voisin olla töissä Disneyllä vaikka Nalle Puhina. Vapaaehtoistyötä voisin tehdä mursujen hoitajana jne.
  Aivan kuten Eijuli kirjoitit, hyvä paikka lapsenmielisille 😉
  On tosi kiva lukea ja katsoa teidän seikkailuja ja olla haavematkalla mukana, kiitos ja pitäkäähän lippu korkealla!

  • Siellä haettiin Nina töihin osa- ja kokoaikaisia hahmoja! Vois sitä paskempikin duuni olla. Mää aattelin Arielia itelle… 😉

 3. TTTTTTTTTTTTTERVE!

  Mikähän kamera mahtaa teillä olla käytössä? Aika loistavan laatusta meininkiä ja upeaa tekstiä! Tämä meni suosikkeihin !

  • Moi!
   Kiva kuulla jos kelpaa 😉 Canon Mark II 5D ja Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM käytössä + pyöröpolarisaatiofiltteri on monesti varsinkin maisemakuvissa. Muuten aika basic matskua ja kiireessä monesti ihan automaattisilla asetuksilla räpsittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.