Doubtful Sound

Milford Soundien upean kokemuksen jäkeen päätimme käydä katsastamassa myös Doubtful Soundin, joka oppaiden mukaan on yhtä hieno kokemus kuin Milfordikin. Lähdimme matkaan Hawaijin lentokentällä tutustumamme saksalaisen reppureissaajan kanssa. Retki Doubtful Soundille kestää yli yhdeksän tuntia ja matkaa taitetaan välillä veneellä ja välillä bussilla. Matkan järjestäjä haki meidät aamulla hotellilta Manapouriin, josta jatkoimme matkaa veneellä kohti West Armia. West Armissa kävimme tutustumassa kaksi kilometriä maan alla sijaitsevaan sähkölaitokseen ja sitten jatkoimme bussilla matkaa sademetsien läpi Deep Coveen, josta veneretki varsinaisesti alkoi.

Doubtful Sound oli paljon laajempi kuin Milford Sound ja vaikka maisemat olivatkin upeita lumen peittämien vuorien, vesiputousten ja kimmaltavan veden ansioista, ei se tarjonnut vastaavaa ”vau”-elämystä kuin Mildord Sound. Veneretki kesti kolmisen tuntia käyden kääntymässä Bauza-saaren ympäri, jossa näimme taas hyljejoukon kivillä loikoilemassa sekä pingviinejä pomppimassa kiveltä kivelle. On ne vaan herttaisia pikku olentoja 🙂 Ja tällä kertaa näimme jopa yhden delfiininkin uimassa veneen vieressä.

2 thoughts on “Doubtful Sound

  1. Hyvältä näytätte (joo, katsoin teitä enkä maisemia). Ei vaan, upeita maisemia myös. Käyn täällä kattelemassa aina pieni pala kerrallaan kun on aikaa. Jami mä oon ihan yllättynyt, miten susta on tullut noin komee?? Heh heh.. Taitaa reissu tehdä hyvää, tai ehkä se on vaan Eija. Vaikutatte ihanan onnellisilta. ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.